Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Vragen?

Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:00 Scholtendijk 38, 7573 BS, Oldenzaal +31 6 51 19 52 31 info@delocommunity.nl

Over ons

De LO community is een initiatief van De LO app v.o.f. 

De LO app v.o.f. is continue bezig om te innoveren op het gebied van digitalisering in het bewegingsonderwijs. Zo zijn er in de afgelopen jaren 2 applicaties ontwikkeld;

De LO app; hierin kan de gebruiker allerlei content vinden om een goed begin te maken met de iPad in de gymzaal.

LO Sportregels; hier is per sport duidelijk en gestructureerd uitgelegd wat de (belangrijkste) regels zijn.

De LO community is een initiatief die ontstaan is om het feit dat wij er steeds vaker tegenaan liepen dat er enorm veel leuke content ontwikkeld wordt door onze vakcollega’s, maar dat deze altijd in eigen beheer (of binnen de sectie) blijft. Iedereen weet dat het opnieuw uitvinden van het wiel niet handig is, waarom dan wel allemaal dezelfde content blijven ontwikkelen? Zodoende zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een platform moest komen, waar alle LO’ers hun content kunnen aanbieden en vandaan kunnen halen.


Workshops op locatie

Ben je geïnteresseerd in een workshop ‘digitalisering in de gymzaal’, check dan www.deloapp.nl/workshops voor ons aanbod. Wij komen graag een workshop geven op locatie.

Doe mee en bij de LO Community